Velkommen til dit private boudoir

Siden 2004 har Lolo’s Boudoir været et frirum for kvinders selv-opdagelse og frigørelse gennem kreative oplevelser – fotosessions, storytelling, intime saloner og kreative retreats. 

I boudoiret må du være som du er og har lyst til udtrykke dig. Du må klæde ud, smide det metaforiske korset, dyrke det utæmmede, danse med din lidenskab, og møde nye facetter af dig selv i din fantasis spejl. 

Vi byder din indre frihed, sanselighed, kreativitet og kraft op til dans.

Gennem fotosessions, kreative rejser og intime story saloner for du mulighed for at (gen)opdage og komme i kontakt med dig selv og din sanselige krop. Disse kreative riter og ritualer kan du bruge til at markere tærsklerne, transitionerne og milestenene i dit liv og sammen skaber vi et smukt og personligt vidnesbyrd. 

Ved at sætte hænder, hjerter, sjæl og krop i spil får vi kontakt til vores indre univers af symboler, følelser og fantasi. Der er her vi kan møde ny eller gemte, glemte, afviste og dømte facetter af os selv. Det er her potentialet lever, og det uventede og magiske opstår. 

Forvent at sanse, le, rødme og mærke dig selv. Tage modige skridt mod dine længsler og lyster.

Giv dit liv og dine historier et smukt vidnesbyrd. Medbring nysgerrighed, tillid og eventyrlyst.  

For kvinder i alle aldre og stadier af livet. Ved lejlighed, inviterer vi måske mændene med. 

Historien om Lolo's Boudoir

Som alle eventyr, startede Lolo's Boudoir med et par skyldige ideer.  

Jeg var først i 30erne, arbejdede i video-produktion og var blevet fascineret at lyset i den visuelle storytelling. Jeg købte et gammelt Nikon kamera, for nu skulle jeg lære om lyset og lave sort-hvide fotos.  Min mand fyldte snart år og jeg fik den geniale ide at lave en bog til ham med sexede fotos, as mig. Min svigermors barokke hjem havde inspireret mig til at lave et boudoir soveværelse med himmelseng, vinrøde vægge og en syvarmet lysestage. Der fik jeg en veninde til at fotografere mig.  

Jeg følte mig ret akavet og genert, men da jeg smed en sort boa omkring halsen og iførte mig et par sorte støvler fik jeg liv i min indre diva – snart var jeg både sexet, sjov og sød. Min intention havde været at få ham til huske kvinden han forelskede sig i mig, men her var jeg i færd med at forelske mig i mig selv istedet. Den næste dag fotograferede jeg min veninde, og vi havde det så sjovt og blev enige om det var sådan en befriende oplevelse, noget alle kvinder skulle give til sig selv. Frøet til Lolo's Boudoir var sået.

Jeg begyndte at fotografere venner og venners venner. I 2004 åbnede jeg officielt Lolo's Boudoir studios i Sausalito, og tilsyneladende var jeg ikke den eneste der havde brug for at udforske og få kontakt til sin krop, kraft, kvindelighed og sensualitet, for siden da, er hundredvis af kvinder i alle aldre og stadier af livet kommet for at blive set og realiseret foran mit kamera. Og de bliver ved med at komme.

Kvinder kommer til mig for at hele body image og selvværdsproblemer, seksuelt trauma, for at finde tilbage til sin sig selv, sin kvindelighed og sanselighed, mens andre ønsker at fejre en milesten i livet, et godt forhold til sig selv eller for en transformative oplevelse. De kommer også fordi de længes efter at blive set med kærlige, ikke-dømmende øjne. 

Mit job handler derfor mindre om at fotografere og finde perfekte poseringer og mere om at skabe et trygt rum, hvor du frit kan undersøge og udtrykke og være dig selv. Jeg møder dig hvor du er og hjælper dig med at se dig selv med kærlige øjne. 

Kameraet hjælper os med at droppe facaderne og forholde os til vores kroppe, skønhed, seksualitet og kvindelighed på en ærlig og dyd måde. Sammen søger vi personlige, meningsfyldte udtryk. Ved at fantasere, være akavet, udforske hvad som er sensuelt, erotisk, kraftfuldt, hvad som føles autentisk og ægte, hvad der ikke gør, kvinderne genopdager sider af sig selv. 

Hvis jeg kan vække din sanselighed, kraft, vitalitet og værdighed, så er jeg meget glad. 

Jeg har lavet bogen Unveiled for at dele vort intime, transformernede fotografiske møde med jer, og håber snart at få udgivet bogen, så den kan inspirere dig og kvinderne i dit liv. 

Hvorfor Lolo's Boudoir? 

Navnet og konceptet bag Lolo's Boudoir er inspireret at mit Alter Ego Miss Lolo, arketypen for den frigjorte, sanselige og utæmmede kvinde og Virginia Wolf's Room of Her Own, samt de skønne franske boudoirs for at tilføje et touch af sensualitet og Belle Epoque.  

Boudoir oversætte ofte til at 'surmule' – en værelse hvor kvinder kan trække sig hen for at surmule og være for sig selv. I de (overklasse) tider hvor synet af en henslængt kvinde med en bog blev opfattet som syndigt (for hvad kunne hun ikke opleve i bogen og sine tanker?) har mænd glædeligt erotiseret boudoiret, og ønsket at fantasere og fastholder den kvindelige lyst indenfor et private rom, i huset, forståes.  

I Lolo's Boudoir hverken surmuler, posere eller bure vi det erotiske inde. Tværtom, her fortæller vi kvindehistorier, her tager vi sanseligheden, kraften og kreativiteten tilbage, og nyder den, udforsker den, udfolder den, helt på egne betingelser. Miss Lolo forbliver vores uovervindelige muse.