Velkommen til Lolo's Boudoir

Siden 2004 har Lolo’s Boudoir været et frirum for kvinders selv-opdagelse og frigørelse gennem kreative oplevelser – fotosessions, storytelling, intime saloner og kreative retreats. 

I boudoiret må du være som du er og har lyst til udtrykke dig. Du må klæde ud, smide det metaforiske korset, dyrke det utæmmede, danse med din lidenskab, og møde nye facetter af dig selv i din fantasis spejl. 

Vi byder din indre frihed, sanselighed, kreativitet og kraft op til dans.

Gennem fotosessions, kreative rejser og intime story saloner for du mulighed for at (gen)opdage og komme i kontakt med dig selv og din sanselige krop. Disse kreative riter og ritualer kan du bruge til at markere tærsklerne, transitionerne og milestenene i dit liv og sammen skaber vi et smukt og personligt vidnesbyrd. 

Ved at sætte hænder, hjerter, sjæl og krop i spil får vi kontakt til vores indre univers af symboler, følelser og fantasi. Der er her vi kan møde ny eller gemte, glemte, afviste og dømte facetter af os selv. Det er her potentialet lever, og det uventede og magiske opstår. 

Er du klar til en frigørende rejse? Din muse venter... 

  • Find din indre adventurer og sæt dit eventyrlige liv fri? 
  • Drop de forældede narrative og skab en mere ekspansive fortælling? 
  • Spind din røde tråd og opdag dit livs metaforer, myter, helte og holy grails
  • Skab en frisk vision og bliv synlig for dig selv og din verden?  
  • Giv dig selv lov til at at forandre dig og ville noget andet i dit liv? 
  • Få ny energi og frihed til at gå efter dine drømme?
  • Slip den utæmmede, sanselige kvinde indeni fri og se hvad der sker?

Forvent at sanse, mærke, rødme, le og tage modige skridt mod dine længsler og lyster.

Giv dit liv og dine historier et kreativt vidnesbyrd. Medbring nysgerrighed, tillid og eventyrlyst.  

For kvinder i alle aldre og stadier af livet. Ved lejlighed, inviterer vi måske mændene med. 

Historien om Lolo's Boudoir

Som alle eventyr, startede Lolo's Boudoir med et par skyldige ideer.  

Jeg var først i 30erne, arbejdede i video-produktion og var blevet fascineret at lyset i den visuelle storytelling. Jeg købte et gammelt Nikon kamera, for nu skulle jeg lære om lyset og lave sort-hvide fotos.  Min mand fyldte snart år og jeg fik den geniale ide at lave en bog til ham med sexede fotos, as mig. Min svigermors barokke hjem havde inspireret mig til at lave et boudoir soveværelse med himmelseng, vinrøde vægge og en syvarmet lysestage. Der fik jeg en veninde til at fotografere mig.  

Jeg følte mig ret akavet og genert, men da jeg smed en sort boa omkring halsen og iførte mig et par sorte støvler fik jeg liv i min indre diva – snart var jeg både sexet, sjov og sød. Min intention havde været at få ham til huske kvinden han forelskede sig i mig, men her var jeg i færd med at forelske mig i mig selv istedet. Den næste dag fotograferede jeg min veninde, og vi havde det så sjovt og blev enige om det var sådan en befriende oplevelse, noget alle kvinder skulle give til sig selv. Frøet til Lolo's Boudoir var sået.

Jeg begyndte at fotografere venner og venners venner. I 2004 åbnede jeg officielt Lolo's Boudoir studios i Sausalito, og tilsyneladende var jeg ikke den eneste der havde brug for at udforske og få kontakt til sin krop, kraft, kvindelighed og sensualitet, for siden da, er hundredvis af kvinder i alle aldre og stadier af livet kommet for at blive set og realiseret foran mit kamera.

Nogle kommer for at hele body image og selvværdsproblemer, seksuelt trauma, for at finde tilbage til sin sig selv, sin kvindelighed og sanselighed, mens andre ønsker at fejre en milesten i livet, et godt forhold til sig selv eller for en transformative oplevelse.

Kunsten at se og blive set

Alle længes vi efter at blive set, men frygter at se os selv som vi er. 

I starten troede jeg mit arbejde handlede om lys og shutter speed og flamboyant leg, men jeg opdagede hurtigt at mere var på spil. Noget skete når jeg fokuserede mit kamera på en kvinde og bad hende om at vise sig for mig. Der var intet sted at gemme sig, for hverken hende eller jeg, den der ser og bliver set på. Det var somom hendes skam og usikkerhed og de historier hun bar i kroppen var mødt op i studiet: måske hun trak brystet ind, skuldrene op, gav mig et påtaget smil eller undgik helt at kigge på mig.  Øjeblikket føltes potent, vigtigt, og gjorde mig nysgerrig.

Mit job kom til at handle mindre om at fotografere og mere om at 'tease' den indre kvinde frem, mindre om at komponere perfekte billeder og mere om at skabe et trygt rum hvor kvinder kan undersøge og udtrykke og bare være sig selv. 

Kameraet har hjulpet kvinderne og jeg med at droppe de sædvanelige poseringer og facader og gå dybere ind i forholdet til vores kroppe, skønhed, seksualitet og evigt-bevægende kvindelighed. I vores fotoleg har vi famlet os mod personlige, meningsfyldte udtryk; det har været et samarbejde og en proces hvorved kvinderne har fundet styrke i at genopdage sig selv – ved at fantasere, være akavet, udforske hvad som er sensuelt, erotisk, kraftfuldt, hvad som føles autentisk og ægte, hvad der ikke gør. 

Sammen har vi navigeret dette følsomme terræn med leg, humor og ærlighed. Over tid, har den fotografiske proces udviklet sig, processen er blevet dybere, vores fokus har skiftet, vi har tilføjet workshops og story saloner til assortimentet af oplevelser, men formålet er det samme:  at vække din sanselighed, sandhed, hjerte, kraft og vitalitet. 

Idag er jeg ikke i tvivl: vi skaber disse billeder så vi kan træd ind i dem og blive synlige for os selv og vores verden. Vi har brug for at genopdage os selv, genfinde værdigheden omkring vores krop og seksualitet og vågne op til den kraft og kærligheden der liver indeni. 

Jeg har lavet bogen Unveiled for at dele vort intime, transformernede fotografiske møde med jer, og håber snart at få udgivet bogen. 

hvad siger et navn? 

Navnet og konceptet bag Lolo's Boudoir er inspireret at mit Alter Ego Miss Lolo, arketypen for den frigjorte, sanselige og utæmmede kvinde og Virginia Wolf's Room of Her Own, samt de skønne franske boudoirs for at tilføje et touch af sensualitet og Belle Epoque.  

Boudoir oversætte ofte til at 'surmule' – en værelse hvor kvinder kan trække sig hen for at surmule og være for sig selv. I de (overklasse) tider hvor synet af en henslængt kvinde med en bog blev opfattet som syndigt (for hvad kunne hun ikke opleve i bogen og sine tanker?) har mænd glædeligt erotiseret boudoiret, og ønsket at fantasere og fastholder den kvindelige lyst indenfor et private rom, i huset, forståes.  

I Lolo's Boudoir hverken surmuler, posere eller bure vi det erotiske inde. Tværtom, her fortæller vi kvindehistorier, her tager vi sanseligheden, kraften og kreativiteten tilbage, og nyder den, udforsker den, udfolder den, helt på egne betingelser. Miss Lolo forbliver vores uovervindelige muse. 

det rejsende BOUDOIR...

I dag tager jeg Lolo's Boudoir med mig alle steder – en magiske 'legeplads' hvor vi fortæller vores historier, lade slørene falde, udfolder vores mange facetter og finder frihed til at være os selv. 

Åben døren til dit usynlige, symbolske og fantasifulde indre landskab. Træd indenfor. Måske stiger pulsen, du får glød i kinderne, og mærker din vitalitet? En ny rejse begynder... 

See you in the boudoir, and beyond.