loneportrait-bw.jpg

Hej, jeg er Lone, 

Jeg er forfatter, fotograf og foredragsholder. Jeg fremtryller, indfanger og formilder om menneskets rejse og erfaring - særligt den kvindelige – i ord, billeder, oplevelser og film.

Jeg er også lidt en eventyrer, og går til livet med en sans for rejsen, opdagelsen og fortællingen, som den udfolder sig undervejs, og altid med et snert af frihed. 

Jeg er interesseret i identitet - det som former os, giver os mening, det vi høre til og holder 'sacred', hvordan vi forandre os, og lader os elske det vi elsker.

Jeg er ikke så interesseret i et mainstream, formularisk liv eller kulturens polerede success billeder. Jeg er mere interesseret i det, der lever under overfladen, det der har hjerte og energi, det utæmmede og frie. Hvem vi er, når vi dropper den populære storyline og begynder at lytte til det neden under. 

Jeg ser frem til at inspirere dig til at finde din egen frihed og skabe vitale fortællinger og billeder, som du kan træde ind i, og måske, blive forvandlet af.  

Lidt om min baggrund: 

Jeg født i Danmark, og har rejst verden over og boet i London, Nepal og de seneste 16 år i San Francisco – et liv der har givet mig en dyb personlig frihed og forståelse for kulturens indflydelse på især kvinders identitet og muligheder. 

Jeg er uddannet Cand. Scient. Adm. ved Aalborg Universitet og har været projekt ansat ved CARE Nepal, team manager ved Kaospiloterne og partner og producer i Ideagarden i San Francisco, og seneste projektkoordinator og coach for Secret Hotel, performance teater i Danmark. 

I 2004 åbnede jeg Lolo’s Boudoir i San Francisco, et kreativt frirum for kvinders fotografiske selv-opdagelse. Siden har jeg fotograferet godt 1000 kvinder i alle aldre og stadier af livet i både USA og Europa.

InStyle, People’s Magazine, Cosmopolitan, San Francisco Chronicle, The Huffington Post, Professional Photographer, The Examiner, 7x7 and danske blade og aviser som Femina, Nova, Politiken, Kiwi, Q, Primetime Women, B.T. etc. har skrevet vidt og bredt om mit virke og fotografiske arbejde med kvinder.

Mine essays er udgivet af bl.a. Huffington Post, San Francisco Chronicle, Magical Blend, Bella Mia, og antologier som Nothing But the Truth So Help Me God, To Nepal With Love, Mothers-in-Laws Do Everything Wrong. I Danmark har Femina, B.T., Politiken, Q, Primetime, Kiwi, mv. skrevet om mit virke, mens jeg selv har skrevet for bl.a. Nova, Samvirke, Nyt Aspekt og Kirsten Seidenfaden’s bog Det Levende Parforhold.

I 2012 udgav jeg min prisbelønnede selvbiografi Seeing Red: A Woman’s Quest for Truth, Power and the Sacred (She Writes Press). Den fortæller ærligt om min rejse til indre frihed og tager dig med på pilgrimsrejse til et helligt bjerg i Tibet, gennem ægteskab i San Francisco og ind i favnen på Kali i Kathmandu.

embody-book.jpg

Embody baseret på Lolo's Boudoir og omhandler mit fotografiske møde med hundredvis af kvinder. I billeder og “behind-the-scenes” anekdoter giver bogen et intimt indblik i den terapeutiske fotografiske proces, og den komplekse sandhed om kvindernes forhold til krop, skønhed og seksualitet. 

Andre ting om mig: jeg har besteget bjerge, raftet store floder og skovlet min bil ud af mudderet i Nepal. Engang blev jeg gift at Elvis i Las Vegas. Jeg har en harmonika, som jeg ville elske at spille (men stadig ikke kan). Jeg er gammel nok til at have rejst verden rundt uden smart phones, og er meget glad for det. Jeg er romantisk og elsker overraskelser. Dans er min bøn. Paris min frelse. "The road" føles ofte mere som hjem. Naturen og dybe samtaler nærer mig. Jeg er dedikeret til rejsen, og musen, hvor end den tager mig hen. Jeg har noget med gamle biler. Jeg deler min tid mellem Europa og USA. Mit hjerte banker for en mere frigjort, retfærdig og vågen verden.  

Hvad mon du har lyst til?

Mens jeg arbejder på mine egne projekter, er jeg her også for nogle af dine: Jeg tilbyder fotosessions, foredrag, og personlig mentoring til få kunder. Indimellem, laver jeg også workshops og holder saloner.

For inspiration, tilbud og events skriv dig op til nyhedsbrev nedenfor. Det er primært på engelsk, men sig til hvis du har brug for oversættelse. Find flere fotos i gallerierne og inspiration om det kreative liv på min personlige blog

Jeg glæder mig at gå på opdagelse sammen...