Et Sensuelt Rite Of Passage

Fotos der heler, forvandler og inspirerer 

Sanselighed og Selvopdagelse

Træd ind i din fantasi og fyr op under din sensualitet, kreativitet, kvindelighed og kraft - det er et skønt sted at leve og udtrykke fra. Siden 2004 har jeg hjulpet hundredvis af kvinder med at finde selvværd, styrke og frigørelse foran mit kamera. Nu er det din tur.

Er du parat til at se dig selv i nyt lys?

Vi kan fotografere både det naturlig og det fantasifulde, og bevæge os fra det rå og upolerede til det mere elegante og raffinerede. Uanset om du ønsker at fejre dig selv eller transformere dit selv-image, så udfolder vi din femininitet og fanger dig i dit eget lys. Vi henter inspiration fra dine ideer, drømme, livstemaer, symboler, arketyper og mere. 

Sammen går vi på opdagelse i dit univers og fanger alt det som er smukt, kraftfyldt og unikt ved dig i naturligt lys. Din session er skræddersyet til din personalighed, behov og drømme. Jeg arbejder intuitivt og eksperimenterende – der er nærvær, leg, spontanitet og magi.

Kort sagt: vi laver kunst af og for dig. Kun fantasien sætter grænser for det vi skaber sammen. 

Din oplevelse består af:

Forberedelsen: briefing, vi lærer hinanden at kende, ide, stil, vision, jeg forbereder dig på oplevelsen med masser af tips og inspiration, og holder din hånd hele vejen igennem, mv. 

Planlægning: vi planlægger din session, finder det eller de perfekte steder, tøj og ting vi skal bruge, eventuelt make up og styling hvis du ikke selv har mod på det, mv.

Fotograferingen: vi kaster os ud i det, leger, eksperimentere, prøver af, og finder ind til dig og din skønhed og mange facetter. Afslappet, ingen stress, ud af hovedet ind i kroppen, og masser af nærvær. Vi fotograferer hos dig, i dit private hjem, udendørs eller lånte eller lejede lokaler alt efter hvad du resonere med og tænder på. 

Opfølgning: Du får dine billeder, vi vælger ud til album, dine vægge, din website, bog mv. og jeg sørger for at du får den fineste kvalitetet. 

Du modtager: hele oplevelsen med vejledning fra start til slut, et digitalt arkiv af alle billeder, samt dit valg af 20 10x15 prints til album. 

Det koster 10.000 kr. 

 

Betales ved booking eller i 2 rater. Moms tillægges. Du kan vælge mellem digitale og film billeder. Jeg tilbyder forskellige album og præsentationsbokse, forstørrelser i lækkert kunst papir og kanvas mv. Make up, leje af location, transport ekstra. Flere personer 1000 kr per stk. 

 

Lone tilbyder også kunstfotos til par, gravide, familier, professionelle og kreative. Se mere her >>